28 Μαρτίου 2018

ΣΥΝΤΟΜΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ




Συνάδελφοι,                                                                                Αθήνα, 27/3/2018

Για άλλη μία φορά ζούμε συνθήκες αβεβαιότητας και ανασφάλειας. Ακριβώς ένα χρόνο πριν μείναμε μετέωροι και χωρίς μισθοδοσία για πέντε ολόκληρους μήνες. Η αναλγησία της κυβέρνησης και ειδικά του Υπουργού ΠΕΝ οδηγούν το ΙΓΜΕ με μαθηματική ακρίβεια στην απαξίωση, τον μαρασμό και εμείς ως εργαζόμενοι κινδυνεύουμε να χάσουμε τα πάντα.

Το Συνδικάτο όλο αυτό το διάστημα κινήθηκε και πίεσε στην κατεύθυνση εύρεσης συναινετικής λύσης στο πρόβλημα της Εθνικής Ασφαλιστικής, ωστόσο αν και έχουμε τη στήριξη όλων των κοινοβουλευτικών ομάδων ακόμα και κυβερνητικών βουλευτών, ο υπουργός επιμένει στις θέσεις που είχε εκφράσει στη Βουλή κατά την ψήφιση της τροπολογίας.

Αποτέλεσμα αυτής κατάστασης είναι να δεσμευτούν και οι λογαριασμοί που διατηρεί το ΙΓΜΕ στην ATTICA BANK (πλην μισθοδοσίας) μετά τις τελεσίδικες αποφάσεις συνταξιούχων που έχουν δικαιωθεί.

Το συνδικάτο εφαρμόζοντας προηγούμενη απόφαση περί της συμμετοχής του, πάντα, κατά των κατασχέσεων με πρόσθετες παρεμβάσεις και κατόπιν συνεννόησης με τον Νομικό Σύμβουλο κ. Περπατάρη, έδωσε εντολή παρέμβασης στο Πρωτοδικείο Αθηνών 28-3-2018 κατά της κατάσχεσης των λογαριασμών του ΙΓΜΕ στην ATTICA BANK

Το Συνδικάτο σας καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 30 Μαρτίου και ώρα 11:00 για να εκτιμήσουμε την κατάσταση έως τότε και να αποφασίσουμε για τις δράσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: